Polițiștii locali au început, încă de ieri, acțiunile punctuale pe linia luării măsurilor legale în cazul autovehiculelor oprite sau staționate pe Calea Martirilor, de la str. Mareșal Ctin Prezan până la limita cu comuna Giroc, precum și pe str. Gheorghe Lazăr.

Străzile respective au fost recent reabilitate și au fost montate indicatoare rutiere care interzic parcarea. Totuşi, unii şoferi le ignoră şi ocupă o bandă de mers.

„În cursul zilei de ieri au fost aplicate pe Calea Martirilor 43 de colante autoadezive, conducătorii auto urmând să fie sancționați contravențional, iar pe Gh. Lazăr un număr de 32 de colante. Și în această dimineață, încă de la primele ore, polițiștii locali s-au deplasat în zonele menționate pentru a lua măsurile legale. Astfel de acțiuni vor fi organizate zilnic până când cetățenii se vor obișnui și vor respecta indicatoarele rutiere instalate în zonă. Reamintim că potrivit OUG 195/2002, sancțiunile sunt între 290 la 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Poliția Locală Timișoara atenționează conducătorii auto să nu oprească sau să staționeze cu autovehiculele în zonele menționate, să fie atenți la noile indicatoare montate pentru a evita aplicarea de sancțiuni drastice, acțiunile pe cele două artere fiind organizate zilnic în perioada următoare.

Articolul precedentIndivid periculos, prins de poliţişti în vestul ţării!
Articolul următorȘeful Colterm, tras la răspundere de prefectul de Timiș pentru că a ascuns problemele financiare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.