Amenzi pentru şoferii ce au parcat pe pistele de biciclete din oraş!

Polițiștii locali sunt cu ochii pe şoferii care opresc sau staționează pe pistele amenajate pentru bicicliști din Timișoara.

Numai în cursul zilei de ieri, spre exemplu, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale și 24 de colante autoadezive conducătorilor auto care au oprit sau staționat pe piste de pe străzile Paris, Eroii de la Tisa, Siemens, Sf. Ioan, Republicii.

În total, în ultima lună au fost sancționați 218 conducători auto, cu amenzi prevăzute între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, respectiv oprire sau staționare.

Poliția Locală atenționează conducătorii auto să nu mai parcheze pe pistele special amenajate pentru vehiculele cu două roți deoarece în caz contrar riscă sancțiuni drastice sau chiar ridicarea autoturismelor care blochează trecerea bicicliștilor”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Bicicliștii sau ceilalți cetățeni pot sesiza la Poliția Locală dacă observă autoturisme parcate pe pistele special amenajate pentru circulația bicicletelor, pot apela numărul de telefon 0356.913 special pentru astfel de aspecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here