Trei evenimente importante într-o singură săptămână la CCIAT!

Camera de Comerț Italiană pentru România și Camera de Comerț din Timiș, sub înaltul patronaj al Ambasadei Italiei în România, organizează în data de 23 noiembrie 2017, evenimentul premieră: Gala Antreprenorilor Italieni din Timiș

Evenimentul are loc în contextul în care Italia îşi menține de peste zece ani poziția de principal investitor în România, și se adaugă numeroaselor acțiuni organizate de CCIAT destinate unuia din principalii investitori străini ai Județului Timiș.

Evenimentul s-a ăscut sub egida Ambasadei. Ambasadorul a fost şi el invitat şi va fi în prima lui vizită la Timişoara. În judeţul Timiş sunt peste 3.000 de firme cu capital italian şi din acest motiv s-a născut şi această Gală. Este un eveniment foarte important, în cadrul căruia vrem să ne promovăm investiţiile şi firmele şi să îi recompensăm reprezentanţii firmelor italiene din judeţul Timiş”, a spus Vincenzo Moderno, vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie pentru România.

Evoluţia spectaculoasă a capitalului italian în judeţul Timiş, prezența băncilor italiene, a învăţământului pre-universitar şi universitar în limba italiană, a Centrului Cultural Italian și presei de limbă italiană înseamnă recunoaşterea județului Timiș ca loc unde se fac afaceri de succes.

În cadrul Galei vor fi premiate 30 de companii italiene care își desfășoară activitatea în Județul Timiș, după o metodologie și criterii stabilite de organizatori pe baza informaţiilor din situaţiile financiare furnizate de Direcția Generală a Finanțelor Publice și de Oficiul Registrului Comerţului Timiș. Vor fi acordate și premii speciale pentru membrii CCIpR și CCIAT, pentru activități și realizări de excepție.

Săptămâna viitoare va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara şi Salonul Industriei Uşoare, unde timp de cinci zile, peste 60 de expozanţi vor veni în întampinarea publicului timişorean cu o gamă largă de produse de sezon.

În cadrul târgului timisorenii vor putea cumpăra, la cele mai bune preturi, îmbrăcăminte, articole de marochinarie şi pielărie, produse cosmetice, bijuterii sau dulciuri. Expoziţia se va deschide miercuri, 22 noiembrie, de la ora 10 şi va putea fi vizitată până duminică. Intrarea este gratuită.

Tot săptămâna viitoare reprezentanţii Camerei de Comerţ din Timiş aduc faţă în faţă reprezentanţii mediului de afaceri cu parlamentarii judeţului Timiş. În 23 noiembrie, va avea loc o masă rotunda în cadrul căreia se va discuta despre fluidizarea investiţiilor locale prin modificările legislative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here