Șoferii de caminoane s-au ales cu amenzi usturătoare. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat în această perioadă verificările pe linia circulației și parcării autovehiculelor de mare tonaj pe raza municipiului Timișoara. Astfel, în ultimele două zile, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale în valoare de 13.625 lei.

Reamintim, în ultimele trei săptămâni 30 de conducători auto de autovehicule de mare tonaj au fost depistați după ce au parcat în cartiere, au circulat pe alte rute decât cele stabilite la nivelul orașului, nu au achitat taxa de tranzit sau au pătruns cu camioane, TIR-uri acolo unde sunt amplasate indicatoare privind accesul interzis autovehiculelor de mare tonaj. Zonele în care au fost depistate nereguli sunt aferente străzilor Jiul, Demetriade, Republicii.

Poliția Locală Timișoara va continua acțiunile pe această linie și atrage din nou atenția conducătorilor auto de autovehicule de mare tonaj să respecte legislația în vigoare. Aceștia sunt obligați să se informeze atunci când ajung în Timișoara și să urmărească indicatoarele rutiere care restricționează sau interzic accesul pe anumite sectoare de drum, să achite taxele în cazul în care tranzitează Timișoara, să nu parcheze autovehiculele grele pe teritoriul Timișoarei și să nu circule decât pe rutele stabilite.

 

Articolul precedentSute de bicicliști sancționați pentru nerespectarea indicatoarele
Articolul următorElevii se întorc la cursuri. Ceremonie de deschidere a anului școlar la Liceul Calderon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.