Chiar daca in viata a fost ajutat mai mereu de unul si de altul sa treaca strada, Corneliu Podoleanu se viseaza in fotoliul de primar al orasului Timisoara. Recent acesta a declarat ca va candida la alegerile locale din 2020. Desi nu este sustinut de nimeni, este convins ca va ajunge primar. Ca obiective oportunistul Podoleanu si-a propus sa construiasca parcari, sa reabiliteze parcuri si cam atat… Mai mult acesta isi vede campania electorala din 2020 cu pliante alb-negru in cutiile postale ale timisorenilor. Prin aceasta metoda noul lider al comitetului de parinti de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara crede ca va avea sorti de izbanda.

Un om fara caracter

In anul 2016 profesorul universitar dr. Ilare Bordeașu era hotarat sa candideze pentru functia de rector al Universității Politehnice din Timișoara. Acelasi om se astepta sa fie sustinut de Podoleanu care, la randul lui, fusese sustinut de Ilare Bordeasu la sefia sindicatului din UPT. Numai ca pe ultima suta de metri, oportunistul Podoleanu a incercat sa fie el candidat din partea sindcatului din UPT și nu Bordeașu, la cea mai ravnita functie din UPT. Profesorul Ilare Bordeasu fara nicio sustinere a candidat si a pierdut onorabil și, cel mai probabil, ranile inca raman…. Oricum caracterul infect ramâne iar dupa actualul presedinte al sindicatului din  UPT, va ramane in istorie doar o foaie alba…

A schimbat statutul pentru a ramane sef

Originar din Caras-Severin, dintr-o comuna uitata de lume, Podoleanu a venit la Timisoara sa faca „cariera”. Intr-un final, prin bunavointa lui Ilare Bordeasu, oportunistul Podoleanu a resusit sa ajunga presedintele sindicatului din UPT (Universitatea Politehnica Timisoara). Sindicat unde avea dreptul sa fie sef doar doua mandate asa cum prevedea statutul sindicatului UPT. Dupa ce 8 ani a fost sef, Podoleanu a reusit printr-o manevra sa schimbe statutul initial care prevedea ca functia de sef al sindicatului sa nu depaseasca doua mandate adica 8 ani. Printr-o manevra cunoscuta doar de el Podoleanu a calcat vechiul statut in picioare si astazi este din nou sef unde isi exercita al treilea mandat. Mai mult, acest personaj abject a reusit in aceasta seara cu un zâmbet smerit din culise, sa il inlature din functia de presedinte al comitetului de parinti de la Colegiul Pedagogic din Timisoara exact pe cel care ii intinsese o mana si il propusese vicepresedinte in acelasi comitet. Anonimul Corneliu Podoleanu a ajuns după două ore de ședință presedinte al comitetului de parinti de la Colegiul Național  Pedagogic „Carmen Sylva” din Timisoara.

Colegiul Pedagogic ”Carmen Silva” din Timisoara este cunoscunt ca fiind unul dintre cele mai bune colegii din Timisoara. La aceiasi unitate de invatamant au fost nenumarate situații aiuritoare de la: numirea unui director pentru o zi la programul elevilor (până în ultimul moment, adică până în ultima zi de vacanță au curs zvonuri alarmante pentru părinți legate de școala de după amiaza, iar în Consiliul de Administrație directorul adjunct a prezentat varianta optima pentru școala cu program doar dimineața, variantă adoptată în unanimitate) si, mai nou, la alegerea presedintelui comitetului de parinti pe scoala.

Corneliu Podoleanu: – Un om de nimic!

Corneliu Podoleanu, un om care in presa din Timisoara apare ca profesor univeristar dar in realitate este doar lector (mai are ceva etape de parcurs, dar vrea să le ardă rapid) a reusit sa se impuna ca presedinte al parintilor la unul dintre cele mai prestigioase școli din Timisoara. Expert în manipulări, Podoleanu a mizat pe munca de la om la om cu părinții și i-a convins că el a intervenit la toate forurile pentru a se face școala doar dimineața, ceea ce este total fals. În ședință, directorul adjunct Nicolae Seimeanu a spus că nu a primit telefon nici de la minister, nici de la Inspectoratul Scolar, nici de la sindicate, nici de la Prefectură, ci totul a fost rezolvat de Consiliul profesoral și Consiliul de Administrație, pe baza proiectului său..

Ca o concluzie Podoleanu, care se vrea viitorul primar al Timișoarei, a incercat de fiecare data sa-i faulteze pe cei care i-au intins o mana, cu unii a reusit iar cu altii nu.

sursa foto: facebook

Articolul precedentNumeroase străzi din Timișoara, afectate de întreruperea apei
Articolul următorIncendiu de proporții, lângă Timișoara. O mașină și un microbuz, distruse de flăcări / FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.