Aquatim anunță Programul de spălare cu apă și aer în localitatea Recaș, aferent săptămânii 25.05-29.05.2020:

Luni, 25 mai, marți 26 mai și miercuri 27 mai, între orele 9-14, pe străzile Clopotului, Răsăritului, Coloniei, G. Coșbuc, Lucian Blaga, Viilor, Pădurarului, Bachus, Vinului și Sudului.

Joi 28 mai și vineri 29 mai, între orele 9-14, pe străzile Petalelor, N. Titulescu, Rozelor, Bujorilor, Armoniei, Răchitei și Văii.

Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea apa va fi tulbure, iar pe celelalte străzi presiunea apei va fi scăzută.

În cazul în care lucrările programate într-o zi nu se finalizează, vor continua a doua zi pe aceleași străzi.

Spalarea conductelor face parte din programul de mentenanta preventiva a retelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentTot mai puține cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus! În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 145 de cazuri
Articolul următorLege importantă pentru membrii familiilor soldaţilor şi gradaţilor profesionişti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.