Apel al președintelui CJ Timiș: Medici, asistente, brancardieri, infirmiere, ambulanțieri, eroi ai sistemului sanitar, AVEM NEVOIE DE VOI!

Președintele Consiliului Județean cere personalului medical și auxiliar din spitalele timișene să nu abandoneze lupta împotriva noului coronavirus.

Acesta recunoaște că sistemul medical din România este unul îmbătrânit și nepregătit pentru a face față unei astfel de lupte, însă le cere medicilor să ducă această luptă până la sfârșit, deoarece ei sunt singurii care îi pot pune capăt.

”Știu că vă e frică, știu că aveți familii. Și eu am… În ultimele săptămâni, îi văd rar pe cei dragi și mi-e dor de ei. Foarte dor… mai ales de fetița mea. Fac asta ca să-i țin sănătoși. Nu plec acasă. NU ACUM. Nu pot să-i abandonez pe cei pe care pot să îi ajut. PE VOI!
Știu că sunt lipsuri. Mereu au fost. Sistemul e unul îmbătrânit, nepregătit pentru o astfel de luptă. Trebuie să fim sinceri. Dar, îl putem învinge. Se fac eforturi supraomenești. Nevoia voastră de protecție trebuie să fie pe primul loc. Înțeleg asta și muncim din greu să umplem golurile.
Noi cumpărăm echipamente de protecție și încercăm să suplinim nevoile. Nici asta nu e ușor. Nu mai contează că spitalul nu-știu-care aparține nu-știu-cui. Nu trebuie să vă lăsăm vulnerabili, să vă punem sănătatea în pericol. Nimeni nu vrea asta. Am fi inconștienți. Nu mai există (sau cel puțin așa ar trebui) orgolii politice. Nu avem loc și timp de ele acum. AVEM ÎNSĂ NEVOIE DE VOI!
DE VOI, cei care puteți să controlați virusul acesta. Să îl țineți sub control. Să redați speranța.
VOI ne faceți bine! Fără voi intrăm într-un joc de domino. După prima piesă căzută, cad toate, fără excepție. Nu abandonați!
Timișoara e un centru foarte important de combatere a pandemiei. Aici s-au înregistrat până acum cele mai mari succese la nivel național. MULȚUMIM! Vin însă săptămâni grele. O știu și eu, o știți și voi.
Vă asigur că CJ Timiș se va implica la nivel maxim pentru ca personalul medical și unitățile medicale din județ să poată lupta în continuare cu succes contra pandemiei”, este mesajul de încurajare transmis de președintele CJ Timiș, Călin Dobra, personalului din spitalele timișene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here