Membrii Organizației Partidului Social Democrat din Lugoj și-au ales, vineri după-amiază, noua conducere. Singurul candidat înscris pentru funcția de președinte al PSD Lugoj a fost Călin Dobra, care era și președinte interimar al organizației locale, încă din noiembrie 2020.

Călin Dobra a fost confirmat ca președinte al PSD Lugoj. A fost ales la conferința extraordinară a organizației locale, care a avut loc vineri, ora 18:00, la Lugoj. El ocupa funcția de președinte cu titlu interimar, încă din luna noiembrie a anului 2020. Vechiul birou s-a dizolvat după rezultatele slabe obținute la alegerile locale din septembrie 2020. Călin Dobra a fost ales cu unanimitate de voturi, el fiind, de altfel, candidat unic. Și-a fixat ca obiectiv principal recâștigarea conducerii Primăriei Lugoj la alegerile din 2024.

 

,,Pe fondul unor nemulțumiri acumulate ale cetățenilor, a unei campanii agresive împotriva PSD, la nivel național, dar și din lipsa unei strategii pe termen lung, conducerea primăriei a fost pierdută după 12 ani. Este obligatoriu să înţelegem că nu trebuie să rămânem fără reacţie, că trebuie să adaptăm mijloacele şi acţiunile politice la nevoile locuitorilor și localității. Pentru a deveni apreciată în comunitate, activitatea noastră în plan local va trebui să fie relevantă faţă de nevoile oamenilor şi adaptată specificului local.

Trebuie să le transmitem oamenilor speranţe pentru viitor şi să luăm deciziile cele mai bune pentru ca ele să se împlinească, nu trebuie să ne intereseze neapărat votul, ci calitatea vieții lugojenilor. Vom primi voturi dacă vom fi aşa cum aşteaptă oamenii să fim, dacă vom reuși să construim un parteneriat real cu lugojenii.

Propunem o echipă înnoită, omogenă, alcătuită atât din oameni cu experiență politică, cât și din membrii noi, tineri, care, deși nu au experiență în acest domeniu, sunt oameni care au ceva de spus în domeniul în care performează. Este o echipă alcătuită din oameni de acțiune, capabili să facă față încercărilor zilnice din orașul nostru, cu o viziune, care conţine multe reguli, măsuri şi recomandări, ştiind foarte bine că numai dacă ne propunem un proiect politic pe termen lung, vom reuşi să trecem peste momentele grele în care ne-am aflat de multe ori, pentru a recâștiga încrederea oamenilor și conducerea Primăriei Lugoj!” – Călin Dobra, președinte PSD Lugoj.

În cadrul conferinței extraordinare de vineri a fost aleasă conducerea completă a Organizației PSD Lugoj: Călin Dobra – președinte;  Oana Tyukodi – secretar executiv;  Cristian Oros,  Florin Subțire, Daniel Jurjescu – vicepreședinți; Iosif  Crăciunescu,  Marius Belin, Andreea Ionescu, Ionuț Dumitriu, Simina Ghiurchi, Emanuel Blaj, Liliana Băluță, Doru Bohotici, Baru Cosmin, Marius Baboniu– membri.

Articolul precedentCum să-ți echipezi mașina pentru iarnă cât mai eficient
Articolul următorSpecializări noi, din acest an, la Universitatea Politehnica Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.