Apel al STPT către elevii din Timișoara! Trebuie să-și reîncarce abonamentul pentru anul 2020

Primăria Timişoara acordă gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public, tuturor elevilor care frecventează instituţiile de învăţământ din oraș, pe baza cardului emis de S.T.P.T., în baza BI/CI şi carnetului de elev vizat la zi.

Facilitatea se acordă elevilor până la 19 ani, indiferent de forma de şcolarizare, inclusiv în vacanţe.

Anual, abonamentele elevilor trebuie reîncărcate cu titlul valabil pe anul în curs, la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare ale noastre, răspândite de tot teritoriul Timişoarei.

Facem un apel pe această cale către toţi elevii care folosesc mijloacele de transport în comun să se prezinte la oricare dintre cele 18 puncte de vânzare pentru reîncărcarea abonamentului cu titlul valabil pentru anul 2020. Menţionăm că toţi elevii care beneficiază de această gratuitate pot circula pe mijloacele de transport în comun doar pe baza cardului actualizat emis de S.T.P.T”, transmit reprezentanții STPT.

Programul celor 18 puncte de vânzare este în intervalul orar 06:00 – 21:00, în fiecare zi, de luni până sâmbătă, iar duminica acestea au programul de la ora 08:00 până la ora 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here