Apel disperat la 112! O femeie de 71 de ani, la un pas de a fi violată!

Spread the love

Polițiștii locali au fost direcționați pe strada Iuliu Maniu, unde un bărbat a sesizat telefonic, în jurul orei 01.20, că mama sa este agresată de cineva, în apartamentul în care locuiește.

La fața locului, polițiștii locali au constatat că dintr-un apartament se auzeau țipetele unei femei care, la apariția patrulei, a ieșit afară pe jumătate dezbrăcată, susținând că în casă se mai află un bărbat care încearcă să o abuzeze sexual.

La verificarea încăperii, polițiștii locali au depistat un bărbat îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față. Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat, fiind identificat în persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul în Satu Mare”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Femeia a declarat poliţiştilor că bărbatul a intrat peste ea în apartament, în timp ce dormea şi a încercat să o abuzeze sexual.

Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here