Aproape 800 de pacienți rămân internați în spital. Vezi ce meniu de sărbătoare le-a pregătit conducerea

spital judetean

Meniu de sărbătoare pentru bolnavii de la Spitalului Județean Clinic de Urgență Timiș. Aproximativ 800 de pacienți își vor petrece sărbătorile de Paște în spitale. Este vorba despre cei care au neapărat nevoie de tratament, iar medicii nu-i pot lăsa acasă din cauza stării lor de sănătate.

Cele mai pline secții sunt cele de chirurgie, terapie intensivă, ortopedie sau ginecologie. Ca în fiecare an, bolnavii internați aici se vor înfrupta din sărmăluțe, mămăliguță, cozonaci și ouă roșii.

Masa de Paște diferă în funcție de afecțiunile pacienților. „La pacienții cu diabet le putem oferi ou roșu și drob, făcut din carne de porc și pui. Cei care pot, vor primi și cozonac. Masa de prânz se va servi în funcție de regimurile pe care pacienții le au: carne de pui cu fasole verde sau piure”, spune  Dan Ilincariu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Clinic de Urgență Timiș.

Pacienții care vor dori și vor putea să se deplaseze, pot coborî la slujba de Înviere în curtea spitalului. În a doua zi de Paște se va lucra în regim de gardă. Ambulatoriul de specialitate va fi închis, iar programul se va relua marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here