Aproape o mie de amenzi aplicate șoferilor din Timiș

 

amenzi motociclisti

Șoferii din Timiș au fost luați în vizor de polițiștii rutieri. Timp de patru zile, aceștia au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel au fost aplicate 978 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 231 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză şi 177 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost sancţionaţi 217 pietoni şi 24 de biciclişti/mopedişti care nu au respectat prevederile legale. Șaptezeci și șase de șoferi au rămas fără permise auto, 42 dintre aecstea fiind pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor.

Au fost reținute și permisele de conducere ale șoferilor care nu au nerespectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric sau nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 25 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here