VIDEO: Șase firme au intrat în cursă pentru realizarea Pasajului Popa Șapcă

pasaj popa sapca

https://www.youtube.com/watch?v=xiyNZQfzgFI

Un proiect de infrastructură important pentru orașul de pe Bega aruncă în cursă firmele de construcții. Este vorba despre lucrările de construcție pentru lărgirea străzii Popa Şapcă, a pasajului şi a bulevardului Antenei la patru benzi, care va fluidiza traficul din oraș.

pasaj popa sapca

Astfel că până în prezent șase firme sunt interesate să realizeze lucrările la pasajul Popa Șapcă din Timișoara. Potrivit reprezentanților Primăriei, termenul de depunere a ofertelor la licitația pentru lucrările de extindere a străzii la patru benzi, dar și a pasajului a expirat. Astfel ca in curand va fi desemnata firma castigatoare. “Avem competiție pentru că toată lumea știe că aici totul e corect și cinstit și-și joacă șansele. Sunt firme cu parteneri sau asocieri de firme. Par oferte serioase toate și nu poate decât să mă bucure lucrul acesta. Vă reamintesc că această lucrare prevede extinderea la patru benzi a străzii Popa Șapcă  și a bulevardului Antenei, precum și a trecerii peste calea ferată, în zona Popa Șapcă la intersecția cu strada Demetriade”, spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

pasaj popa sapca

Pasajul Jiul și Pasajul Popa Șapcă vor intra simultan în reabilitare. Lucrarea lărgirea străzii Popa Șapcă, a trecerii pe sub calea ferată și a bulevardului Antenei a fost bugetată cu 10 milioane lei anul acesta. Investiţia este estimată la 45 milioane lei, fără TVA.

pasaj popa sapca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here