Aquatim anunţă întreruperi la furnizarea apei în mai multe localităţi

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din judeţul Timiş.

Ca urmare, luni, 9 ianuarie, între orele 8-15 se va opri furnizarea apei în Bodo, între orele 9-14 se va opri furnizarea apei în Belinț, iar între orele 8-16 se va opri furnizarea apei în Nițchidorf.

Marți, 10 ianuarie, între orele 9-14 se va întrerupe apa în Chizătău, iar între orele 8-16, în Blajova. Lucrările vor continua în Blajova și pe 11, 12 și 13 ianuarie, când în același interval orar presiunea apei va fi scăzută.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here