Aquatim anunță lucrările programate de la începutul săptămânii viitoare

Luni, 9 mai, în intervalul orar 9-10 se va opri furnizarea apei în cartierul Plopi pentru verificarea unor legături noi de conductă. Acțiunea va fi realizată de grupurile de lucru Sectorizare și Pierderi.

Tot luni, între orele 9-15.30 se va întrerupe apa în localitatea Bencecu de Jos pentru montarea și punerea în funcțiune a unui grup de pompare la stația de tratare, iar între orele 8.30-15 se va opri apa în Sârbova și Honorici pentru spălarea rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

Astfel de lucrări vor avea loc și marți, 10 mai, în Hitiaș, unde între orele 9-14 presiunea apei va fi scăzută, precum și în Știuca și Ianova, unde se va opri apa între orele 8.30-15.
Miercuri, 11 mai, se vor efectua spălări de rețele în Racovița, unde presiunea va fi scăzută între orele 9-14, și în satul Pădureni din comuna Victor Vlad Delamarina, unde se va opri apa în intervalul orar 8.30-15.

De asemenea, între 9 și 13 mai, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Remetea Mică pentru spălarea rețelei cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și de asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here