Aquatim desemnată cea mai bună dintre toate companiile de profil din țară

Aquatim

Aquatim s-a clasat, pentru al treilea an consecutiv, pe locul întâi într-un clasament al companiilor de profil din țară. Premiul a fost acordat de către Camera Națională de Comerț, în baza unor indicatori tehnico-economici. Aquatim are unele dintre cele mai mici prețuri la apă și canalizare din România.“Este pentru a treia oară  consecutiv când luăm Locul I pe țară între toate companiile de apă datorită performanțelor tehnice și economice, dar cred că cel mai important este că prețul din Timișoara la apă este unul dintre cele mai mici din țară”, spune Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

În 2015, societatea a finalizat în proporție de 100% lucrările pe care și le-a propus la nivelul Timișoarei, dar și în cele 101 de localități în care își desfășoară activitatea. În plus, în anul în curs, compania a făcut și economii de 700.000 de euro. „Finalizăm la mijlocul anului viitor un proiect co-finanțat de noi și UE de 118 milioane de euro și am demarat un alt proiect de 150 milioane de euro pentru județul Timiș în care dezvoltăm rețele, uzine de apă, stații de epurare pentru localități care au între 2.000-10.000 de locuitori”, esxplică Ilie Vlaicu.

O investiție importantă pe care compania a reușit să o finalizeze în 2015 este citirea de contoare de la distanță. Aquatim a reușit să monteze în proporție de 100% în toate locuințele din Timișoara, astfel că lucrătorii companiei nu mai sunt nevoiți să intre în casele cetățenilor pentru a citi contoarele. „Am finalizat o investiție de contorizare și cu citire la distanță, nu mai intrăm în curțile oamenilor, citim din mașină într-un timp foarte scurt și încercăm să devenim și mai receptivi la nevoile consumatorilor”, susține directorul Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.