Miercuri, 17 mai, între orele 8-17, la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Divizia 9 Cavalerie se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din Proiectul CL 12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – lot 2, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută în zonele Ion Ionescu de la Brad și Lipovei.

În zilele următoare, în intervalul orar 8-15 se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități. Ca urmare, pe 16 mai se va opri apa în Pădureni, iar pe 17 mai, în Honorici. Pe 17 și 18 mai presiunea va fi scăzută în Buzias, iar pe 18 mai, în Pădureni și Honorici. La aceeași dată, în Tormac se va opri furnizarea apei, iar pe 19 mai presiunea va fi scăzută în Bacova.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentNoi perspective de extindere a afacerilor timișene în SUA
Articolul următorDelegație de la TU München la UPT, pe tema susținerii secției de construcții cu predare în limba germană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.