Poliţiştii Secţiei 2 Timișoara au depistat un tânăr de 23 de ani condamnat la trei ani și cinci luni de închisoare pentru opt fapte de furt calificat și o tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Poliţiştii Secţiei 2 Timișoara au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului.

Astfel, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la trei ani și cinci luni de pedeapsă privativă de libertate pentru furt calificat și tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

Potrivit oamenilor legii, în perioada iunie 2014 – mai 2015, tânărul a comis 8 furturi din autoturisme, garaje și anexele unor locuințe, pe raza de competență a Secției 2 Timișoara.

Totodată, în luna iulie 2015, acesta a sustras un aparat de sudură din anexa unei locuințe unde, fiind surprins de persoana vătămată, a lovit-o pentru a-și asigura scăparea.

Tânărul au fost introdus în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei. În prezent, polițiștii Secției 2 Timișoara efectuează cercetări față de bărbat în alte patru dosare, în care este bănuit de comiterea unor furturi.

 

Articolul precedentSpectacolul „Hamlet” în regia Adei Lupu Hausvater, un succes la Timișoara
Articolul următorSprijin de la CJT pentru familiile victimelor incendiului de la Tomnatic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.