Sprijin de la CJT pentru familiile victimelor incendiului de la Tomnatic

Familiile victimelor incendiului de la Tomnatic vor primi sprijin material de la CJ Timiș. Președintele CJ Timiș Titu Bojin dorește să ajute familiile celor patru victime care au suferit arsuri în urma exploziei de la Tomnatic. Acesta a trimis azi o comisie din cadrul Consiliului Județean la locul tragediei pentru a analiza situația și cum pot fi ajutate familiile victimelor.

În urma incendiului patru persoane au suferit arsuri, dintre care două cu arsuri în proporție de 60-70%, iar celelalte două cu arsuri de 20-30% din corp.”O să vin cu o propunere în cadrul ședinței de plen din această lună, pentru spijinirea familiei căreia i-a ars casa și care a ajuns în stare gravă la spital. Vom face o Hotărâre de Consiliu pentru a vedea în ce măsură putem sprijini direct familia sau pentru reconstrucția casei și sunt convins că toți colegii vor fi de acord și nu cred că va fi cineva împotrivă. Se va deplasa o comisie desemnată de mine din cadrul Consiliului Județean la Tomnatic, după ce va fi terminată ancheta autorităților, pentru a putea face o analiză din punct de vedere social pentru a realiza o hotărâre de consiliu care va fi supusă aprobării în această lună”, spune președintele CJT, Titu Bojin.

Reamintim, cele patru victime ale exploziei de la Tomnatic au fost transportate la București, în starea foarte gravă. Starea de sănătate a celor patru victime a fost monitorizată permanent de autorități. În plus,la dispoziția șefului ISU, la Timișoara a fost trimisă o aeronava C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române, dotată pentru misiuni medicale, care a preluat răniții pentru a-i transporta la București.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here