Poliţiştii timișeni au depistat cinci bărbați, cu vârste între 20 și 42 de ani, condamnați la închisoare.

La data de 20 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara și Secției 4 Rurale Peciu Nou au depistat, pe raza județului Timiș, cinci bărbați condamnați la închisoare. Pe numele celor în cauză, instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care sunt condamnați la pedepse privative de libertate cuprinse între 10 luni și 5 ani, pentru comiterea infracțiunilor de purtare abuzivă, contrabandă, furt calificat și ucidere din culpă.

Cei cinci au fost încarcerați în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepselor.

Polițiștii lugojeni au depistat, pe raza municipiului, un bărbat de 42 de ani, condamnat la 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii Secției 4 Rurale Peciu Nou au depistat, pe raza localității Parța, un tânăr de 26 de ani, condamnat la 5 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Articolul precedentLa Timișoara a început Festivalul de literatură – LitVest
Articolul următorDouă femei, un bărbat şi un copil de patru ani din Siria şi Irak, depistaţi în timp ce intenţionau să intre fraudulos în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.