Arestat după ce ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen într-un magazin

Polițiștii Secției 3 Timișoara efectuează cercetări față de un tânăr, de 17 ani, bănuit de distrugerea a cinci autoturisme parcate pe raza municipiului Timișoara. În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 06.40, cel în cauză ar fi distrus oglinzile a cinci  autoturisme care se aflau parcate pe strada Eneas, din municipiul Timișoara. Prejudiciul creat este de aproximativ 1.500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

În plus,  față de tânăr, polițiștii efectuează cercetări și intr-un alt dosar penal, fiind bănuit că, în noaptea de 05 spre 06 august, aflându-se în incinta unei societăți comerciale, ar fi sustras mai multe pachete de țigări, după ce ar fi pulverizat spray iritant lacrimogen în direcția vânzătoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here