Arestat pentru furt auto și conducere fără permis

Un tânăr de 22 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 1 Timișoara la scurt timp după ce ar fi sustras un autoturism și l-ar fi condus pe raza municipiului, deși nu poseda permis de conducere.

Ieri, oamenii legii au fost sesizați cu privire la furtul unei autoutilitare, de pe raza municipiului Timișoara. La scurt timp, polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat în trafic autovehiculul în cauză, la volanul căruia se afla un tânăr de 22 de ani.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, folosind chei potrivite, ar fi sustras autoutilitara, pe care ar fi condus-o pe raza municipiului fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar bănuitul a fost prezentat magistraților cu propuneri legale, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, vehiculul fiind restituit păgubitului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here