Ghinion pentru doi timișoreni care au vrut să plece acasă cu mai multe produse furate din magazin! Un bărbat și o femeie sunt cercetați de poliţiştii Secției 4 Timișoara după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri.

Poliţiştii Secţiei 4 Timişoara efectuează cercetări faţă de o tânără de 31 de ani, bănuită de furt din societate comercială. Ieri, în jurul orei 11.00, aceasta a fost reţinută de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa produse alimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

În aceeași zi, în jurul orei 15.15, polițiștii au întocmit documente procedurale pe numele unui bărbat, de 32 de ani, care a fost depistat într-un supermarket având asupra sa produse alimentare neachitate.

În  ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de aproximativ 300 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

(Foto: arhivă)

Articolul precedentArestat pentru furt auto și conducere fără permis
Articolul următorCinci mii de articole pirotehnice confiscate în două zile de jandarmii timișeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.