Arme albe și arme de foc, descoperite în locuința unui arădean!

Polițiștii arădeni au descoperit în locuința unui bărbat din Galșa arme, cartușe, rachete de semnalizare, săbii și cuțite deținute fără drept.

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase au făcut trei percheziții în localitatea Galșa, la un bărbat bănuit că ar deține mai multe arme si muniții letale și neletale. 

”În urma perchezițiilor, în locuința unui bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, au fost depistate arme și muniții deținute ilegal de cel în cauză, după cum urmează: un pistol tip revolver cu glonț, un pistol tip revolver cu gaz calibrul 9 mm., o armă de tir sportiv cu aer comprimat calibrul 4,5 mm., 22 cartușe calibrul 9 mm cu capsa nepercutată, 4 cartușe calibrul 16 mm cu capsa nepercutată, 7 rachete de semnalizare de diferite mărci, un cartuș calibru 30-06 cu capsa percutată, 69 săbii și cuțite baionetă”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Întregul arsenal de arme și muniții a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here