Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara organizează, în perioada 13-14 decembrie, faza finală a celei de-a doua ediții a Concursului „Argument” de dezbateri pentru liceeni – Provocări ale dreptului în secolul XXI.

Competiția se adresează elevilor de liceu care doresc să-și dezvolte abilitățile de argumentare, dezbatere și vorbire în public, într-un format organizat potrivit regulilor generale ale concursurilor de pledoarii.

Această ediție a concursului a atras 25 de echipe de liceeni din patru județe. După etapa de memorii scrise, Facultatea de Drept așteaptă la rundele orale preliminare, care se vor desfășura joi, 13 decembrie, începând cu ora 10, la sediul Facultății, 20 de echipe de liceeni și pe profesorii lor. Cele mai bune patru echipe din concurs se vor confrunta în rundele semifinale și finale, vineri, 14 decembrie 2018, începând cu ora 10, la Curtea de Apel din Timișoara.

Câștigătorii concursului au posibilitatea de a fi admiși pe locuri finanțate de la bugetul de stat la Facultatea de Drept din Timișoara, fără a susține examenul de admitere.

Facultatea acordă, de asemenea, o serie de premii pentru cele mai bune echipe și cei mai buni pledanți.
Informații despre concurs și programul acestuia în zilele de 13 și 14 decembrie 2018 pot fi accesate aici: https://drept.uvt.ro/anunturi/concursul-argument-de-dezbateri-pentru-liceeni-provocari-ale-dreptului-in-secolul-xxi-editia-ii-2018.html

Articolul precedentIon Caramitru, cetățean de onoare al Tmișoarei! După decernarea titlului va avea loc un spectacol extraordinar
Articolul următorArme albe și arme de foc, descoperite în locuința unui arădean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.