Timp de trei zile, în perioada 6-8 septembrie 2019, Sânnicolau Mare a găzduit o serie de recitaluri, premieri, acțiuni culturale și evenimente sportive, toate organizate în cadrul Zilelor Orașului.

Programul a fost gândit să mulțumească cât mai multe categorii de spectatori, fie că sunt pasionați de cei mai în vogă artiști pop sau preferă muzica populară autentică. Vineri, pe lângă muzică cu artiști precum Pepe, Mandinga, Freestay, Iulia Dumitrache &Balkanik Show, publicul a fost așteptat cu o expoziție de pictură și desen. Sâmbătă a cântat Irina Rimes, dar amatorii de sport nu au fost uitați, organizatorii au pregătit acțiuni sportive dedicate atât copiilor și adulților.

Tot sâmbătă, pe scena Teatrului de Vară au mai urcat Matteo, Mellina și Deepside Deejays. Cea de-a treia zi a sărbătorii, duminică, a adus în fața publicului apreciați artiști de muzică populară precum Sava Negrean Brudașcu, Pera Todorovici împreună cu formația Temisvarski Spomenari și Zorica Savu împreună cu formația Ovidiu Balcu.

Au fost premiați elevii și sportivii cu rezultate meritorii, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie și cadrele didactice pensionate. Nu au lipsit artificiile, dansurile populare și o inedită demonstrație de balet.

Articolul precedentTrei localități din Timiș și mai multe străzi din Timișoara, fără apă
Articolul următorSpectacolele lunii septembrie la Opera Națională Română din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.