AŞA NU MAI MERGE! LUAŢI ATITUDINE ALĂTURI DE MINE!(P)

 

SĂ CEREM PRIMARULUI SĂ SE IMPLICE CU

RESPONSABILITATE ÎN SOLUŢIONAREA PRIORITARĂ A

URMĂTOARELOR PROBLEMELE ALE TIMIŞOAREI:

1.ELIMINAREA PERICOLULUI DE ÎMBOLNĂVIRE A CETĂŢENILOR DIN CAUZA EMISIILOR DE COMPUŞI ORGANICI VOLATILI (COV) DEGAJAŢI ÎN URMA PROCESULUI DE PRODUCŢIE A ANVELOPELOR LA S.C. CONTINENTAL AP S.R.L.

Primarul trebuie să dispună efectuarea unei expertize de profil, de către unul dintre laboratoarele recunoscute pe plan internaţional, pentru a stabili şi prezenta ADEVĂRUL. Dacă fabrica de anvelope îndeplineşte condiţiile pentru a funcţiona în Germania, vom fi mândri că nemţii au venit să ne asigure 3000 de locuri de muncă.Dacă rezultatele expertizei vor arăta că această fabrică nu poate funcţiona în nicio ţară UE, atunci nici în Timişoara nu va putea şi se va impune RELOCAREA!

2.AMENAJAREA CARTIERULUI KUNCZ ŞI ALINIEREA LA CIVILIZAŢIA EUROPEANĂ

Primarul trebuie să solicite efectuarea planului cadastral, să dea oamenilor terenul în folosinţă, să intabuleze construcţiile pe parcelele de teren aferente, să dispună eliberarea cărţilor de identitate pe reşedinţele devenite legale.

3.REFACEREA CLĂDIRILOR AFLATE ÎN PROPRIETATEA PRIMĂRIEI TIMIŞOARA DIN ZONA FABRIC, PENTRU ELIMINAREA FOCARELOR DE INFECŢIE ŞI A CUIBURILOR DE INFRACTORI, DOMICILIAŢI ILEGAL

Primarul trebuie să readucă în circuitul imobiliar aceste clădiri şi să acorde repartiţii pentru apartamente, familiilor nevoiaşe cu mulţi copii.

Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în poziţia de

a le face!” spunea Constantin Brâncuşi

Schimbarea e dificil de realizat, dar nu imposibil !

Aveţi curaj! Votaţi candidaţii UNPR! VOTAŢI PAJURA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here