Misiuni complexe pentru jandarmii Grupării Mobile Timişoara în acest weekend

Peste 200 de jandarmi timişoreni se vor afla în mijlocul comunităţii şi în acest weekend pentru ca toate activităţile la care sunt prezenți, să se desfășoare în condiții de siguranță.

Astfel, în perioada 20 – 22 mai, jandarmii Grupării Mobile din Timișoara vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestări cultural – artistice și sportive. Pe durata a trei zile – vineri, sâmbătă și duminică, jandarmii vor fi prezenți în parcarea Centrului Comercial Iulius Mall din Timișoara, unde se va desfășura a lX-a ediție a Serbărilor Timişoreana, împreună cu efective de polițiști și pompieri precum și o firmă de securitate.

Sâmbătă 21 mai, jandarmii Grupării Mobile din Timișoara vor fi prezenți în zona de responsabilitate, în orașul Pâncota, la stadionul Șoimii, pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal din Liga II, dintre echipele Șoimii Pâncota și Universitatea Cluj, în cooperare cu polițiștii orașului Pâncota; Accesul în incinta arenei sportive se va face pe baza de bilet ce poate fi achiziționat de la porțile stadionului. Tot sâmbătă 21 mai, jandarmii Grupării Mobile din Timișoara se vor asigura că mitingul aerian Timișoara Airshow2016, de la Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, se va desfășura în condiții foarte bune de siguranță.

Duminică, 22 mai, jandarmii timișoreni se vor deplasa în municipiul Arad pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la meciul de fotbal de Liga II, dintre echipele A.C.S. U.T.A. Bătrâna Doamna – C.S. Mioveni; În intervalul orar 09.00-13.00, s-a luat măsura interzicerii comercializării băuturilor alcoolice in apropierea, stadionului Motorul, locul desfasurarii competitiei sportive.

Pentru siguranţa cetăţenilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor în timpul în timpul desfăşurării activităţilor cu participarea unui public numeros, Jandarmeria recomandă cetăţenilor:

– să nu poarte bunuri de valoare la vedere;
– să acorde o  atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete).
– să acorde o atenţie deosebită copiilor, care se pot rătăci cu uşurinţă în locurile aglomerate;
– să adopte un comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;
– să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here