În calitate de partener coordonator al Proiectului SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș continuă procesul de înființare a celor 25 de start up-uri ale căror planuri de afaceri au fost selectate spre finanțare.

Experții CCIA Timiș întocmesc documentația aferentă și intermediază formalitățile de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului Timiș. Totodată, mentorii oferă suport informațional și evaluativ, conform planurilor de afaceri depuse.

Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timiş în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. și se adresează persoanelor care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban și care au domiciliul în unul din cele patru județețe ale Regiunii Vest.

Obiectivul general al proiectului vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane în vederea dezvoltării resursei umane, activități de mentorat pentru 44 de persoane, crearea și sprijinirea în vederea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de muncă.

Reamintim că până în prezent, în cadrul proiectului, CCIA Timiș a avut următoarele rezultate:
16 serii de cursuri gratuite de antreprenoriat, cu participarea a 340 persoane din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara;
380 persoane din aceste județe înscrise în grupul țintă;
49 planuri de afaceri depuse în cadrul concursului de planuri de afaceri organizat în perioada 08-29.11.2018;
25 planuri de afaceri selectate pentru finanțare de către CCIA Timiș;
25 stagii de practică pentru candidații cu planuri de afaceri selectate.

IMPORTANT!
Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de 100% !!!
Valoarea finanțării este de 6.420.240,78 lei !!!

Articolul precedentTimișoara va avea un muzeu al Revoluției! Locația: fosta garnizoană din Piața Libertății
Articolul următorSe colectează deșeurile periculoase în zona 1 rural

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.