Asociației comunelor din România va avea sediu în Timiș, la Șag! S-a semnat contractul

Filiala județeană Timiș a Asociației comunelor din România, prin președintele Ionel CURUȚI, a semnat, astăzi împreună cu Comuna Șag, reprezentată de primarul Flavius-Alin ROȘU, contractul de superficie și de folosință pentru terenul unde A.Co.R. Timiș va construi un sediu pentru centrul de pregătire profesională. Terenul are o suprafață de 2.153 mp, iar construcția urmează să aibă o suprafață desfășurată de aproximativ 900 mp, în regim de înălțime p+e+m. În acest an, filiala Timiș pregătește documentația pentru obținerea autorizației de construire, urmând ca în anul viitor să înceapă execuția noii clădiri.

În viitorea clădire a A.C.O.R. Timiș, situată pe raza comunei Șag, își vor desfășura activitatea profesională atât cei peste 260 de angajați ai asociației, cât și potențialii angajați pentru sectorul administrativ – cetățeni ai comunei Șag.

Noul sediul va avea săli de curs și sală de conferințe de aproximativ 200 de locuri. În primăriile din cele 89 de comune membre există peste 5.000 de potențiali beneficiari pentru centrul de perfecționare: aleși locali, funcționari publici și personal contractual. Aceștia vor beneficia de condiții foarte bune de pregătire profesională, obligatorie pentru marea lor majoritate.

În acest context, comuna Șag va apărea pe harta țării și ca locație a Filialei județene Timiș a A.Co.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here