saracens

 

Ca de obicei, meci de totul sau nimic intre Timisoara si Baia Mare, de data aceasta in pima finala a anului, cea din Cupa Regelui. Banatenii plecau cu avantajul rezultatelor directe din finalele disputate pana acum intre cele doua echipe, 4-0, dar cu dezavantajul faptului ca 9 jucatori de baza sunt la lot, fata de cei doar 4 ai adversarilor traditionali. Chiar si asa, cel mai bun a castigat.

O prima repriza entuziasmanta pe Arcul de Triumf, cel putin din punct de vedere al derularii scorului, dar si al unor faze jucate excelent de banateni. Saracens a condus cu 3-0 (Conache), Baia Mare a preluat conducerea, 3-6 (Luke Samoa), banatenii au reusit pimul eseu (Ianus), neconcretizat, 8-6, morosenii s-au dus doar prin penalitati la 8-12 (Luke Samoa), dupa care un eseu magic in contul lui Conache, pentru 13-12, fara cele doua puncte aditionale!

Mitanul secund este inceput bine de Timisoara, Conache face 16-13, dar liderul din Superliga trece pe langa o sansa buna de eseu, iar CSM Stiinta a refacut diferenta de doar un punct. Mai mult decat atat, Drenceanu a vazut usor un galben, iar in inferioritate, Saracens a cedat initiativa, acelasi Samoa reusind un eseu pe care l-a si transformat, 16-22. Suspansul continua, elevii lui Grainger revin in atac, reusesc un eseu dupa un mol de margine prin Ianus, da nici de aceasta data Conache nu transforma, 22-23, iar finalul se anunta dramatic. Iar ca o echipa ce isi propune totul, Timisoara a dat totul pentru victorie, iar de multe ori cine merita cu adevarat, CASTIGA! Jody Rose a reusit un drop minunat pe final si CUPA VINE IN BANAT!

 

Articolul precedentSoluția energetică a viitorului vine de la Timișoara. Clădiri anvelopate cu celule fotovoltaice!
Articolul următorACS Poli Timisoara da de pamant cu FCSB!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.