Așteptarea luat sfârșit! S-a deschis Universul Casei Tale & Expo Mobila, la CRAFT!

Camera de Comerț Timiș organizează în perioada 28 – 31 martie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, sub genericul: UNIVERSUL CASEI TALE & EXPO MOBILA.

Evenimentul reunește producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Se vor putea achiziționa pe loc, sau comanda, la preț de producător: bucătării, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, dormitoare și livinguri, mobilate complet, accesorii, decorațiuni, într-un cuvânt, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței și biroului.

Universul Casei Tale & Expo Mobila va fi, timp de patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Programul de vizitare, în intervalul 28 – 31 martie 2019, este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00- 18.00.

Ediția de primăvară Universul Casei Tale & Expo Mobila astăzi și-a deschis porțile pentru publicul vizitator, sunt prezente 26 de companii din țară, care activează în domeniul produselor și serviciilor din domeniul amenajărilor interioare, al instațiilor al construcțiilor, dar mai ales cele care activează în industria mobilei. Cei care ne vor trece pragul în cele patru zile vor putea achiziționa pe loc piese de mobilier, vor putea negocia tarifele cu producătorii de mobilier prezenți și vor putea să se pună la curent cu ultimele tehnologii în ceea ce privește construcția de case, amenajări interioare din punct de vedere al vopselelor, al tapetelor, al ultimelor modele, tehnologii și materiale folosite, al termo- izolațiilor, dar în ceea ce privește casele și apartamentele smart”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here