Atenţie la neatenţie! Un bărbat a rămas fără portofel, după ce a primit în casă ”instalatorul” trimis de o vecină

Un bărbat din Petroșani, care a lăsat să îi intre în casă persoane necunoscute, a rămas fără portmoneul cu bani. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Mai exact, ieri, în jurul orei 12:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că a permis accesul în locuinţa sa unor persoane necunoscute, care i-au sustras portofelului în care avea e aproximativ 250 de lei și mai multe carduri de fidelitate.

Victima a precizat că cei doi au afirmat că vecina sa, care locuieşte la apartamentul situat deasupra apartamentului său, a chemat un instalator deoarece avea unele probleme la conducta de apă. Petroşeneanul a permis accesul în locuința sa „instalatorului” chemat de vecina sa, care era însoțit de o femeie, despre care a afirmat că este soția acestuia.

În timp ce proprietarul apartamentului se afla în baia locuinței împreună cu așa-zisul instalator, femeia a aşteptat singură, în hol. După plecarea celor două persoane, partea vătămată a sesizat lipsa portofelului pe care îl ținea în hol, într-o plasă.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările vizând identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here