De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, persoanele cu handicap locomotor din Timișoara au primit un dar din partea medicului Alina Brie (ALDE)

Președinte Organizația de Femei ALDE Timiș, doctorul Alina Brie, împreună cu alte membre ALDE Timiș au fost de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități în vizită la Asociația Handicapaților Locomotor Timișoara.

Președintele OFLDE nu s-a dus cu mâna goală, în semn de prețuire, a dus celor prezenți o plăsuță cu daruri.

Scopul vizitei a fost acela de a afla cu ce probleme medicale se confruntă, care sunt nevoile lor și în ce măsură pot fi ajutați. Mai mult decât atât, medicul Alina Brie a pus la cale cu reprezentanții asociației o caravană medicală gratuită pentru persoanele cu handicap locomotor.

Nu am făcut mare lucru. De fiecare dată când o zi din calendar ne amintește că este o dată cu semnificație specială, încercăm prin ALDE Timiș să facem un gest, cum o fi el, mai mare, mai mic, pentru semenii noștri. Astăzi, nu putem să spunem că sărbătorim, ci doar marcăm o zi care ne arată că indiferent de ce probleme de sănătate sau fizice avem suntem tot oameni”, a spus dr. Alina Brie- președinte OFLDE Timiș.

ALDE Timiș a susținut și votat prin deputatul și președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, legea care prevede majorarea indemnizațiilor persoanelor cu handicap.

Asociația Handicapaților Locomotor Timișoara numără peste 3.000 de membrii și este una dintre cele mai vechi asociații din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here