Atenție! Pericol pentru copii, în Parcul Botanic. Guri de canalizare neacoperite

Părinți, mare atenție! Câteva guri de canal neacoperite din Parcul Botanic sunt adevărate capcane pentru trecători, în special pentru copii. De aceea este recomandat să vă uitaţi cu atenţie la gurile de canalizare pentru a nu avea surpriza să cădeți în ele și mai ales să nu lăsați copiii nesupravegheați.

Cele două guri de canal sunt situate undeva la mijlocul parcului, imediat lângă alei. Astfel că cei mici, din neatenție, pot fi posibile victime. O mămică din Timișoara ne-a trimis pe adresa redacției câteva fotografii cu alte guri de canal neacoperite din parc. Femeia, în vârstă de 40 ani, este revoltată de faptul că autoritățile nu se sesizează în privința pericolelor pentru copii din parc. Ba mai mult, gurile de canalizare le-au lăsat de izbeliște.

În primăvara acestui an, un alt timișoarean care își plimba copilul în parc s-a autosesizat și ne-a trimis câteva fotografii cu gurile de canal neacoperite. Imediat, municipalitatea a luat măsurile necesare, iar muncitorii le-au acoperit pentru a împiedica o nenorocire.

canal acoperit

Reamintim, municipalitatea a demarat lucrări de modernizare a aleilor din Parcul Botanic, pe o lungime de cinci kilometri, însă a “uitat” să acopere gurile de canal. Autoritățile speră să acceseze fonduri europene pentru reabilitarea întregului parc. Investiția este de 12 milioane lei.

Vă invităm să ne semnalaţi cazurile de acest gen, astfel încât să putem informa împreună, autorităţile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here