Situaţia candidaţilor rămaşi în cursa pentru a deveni agenţi sau ofiţeri la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara continuă procedura de ocupare, prin concurs, prin încadrare directă, a unor posturi vacante, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei. Astfel, pentru ocuparea celor 114 posturi vacante de agenţi de poliţie din structuri operative, prin încadrare directă ca poliţist, din numărul total al candidaţilor înscrişi inițial (1.085 candidaţi), după testarea psihologică, vizita medicală şi în urma verificării dosarelor au rămas în concurs 357 candidaţi.

În perioada 12-13 noiembrie, a avut loc prima probă din concurs, proba sportivă, care a fost eliminatorie. În urma susţinerii acesteia, au fost declaraţi admişi 241 candidaţi (94 candidaţi au fost respinşi şi 21 nu s-au prezentat) care vor susţine proba finală, respectiv proba scrisă, în data de 19 noiembrie.

În data de 12 noiembrie a avut loc concursul pentru ocuparea a 44 posturi de execuţie vacante de ofiţeri de poliţie din structurile operative, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliţie a agenţilor de poliţie, constând într-un test scris de verificare a cunoștintelor. Examenul a fost susţinut de un număr de 230 de candidaţi, rezultatele obţinute fiind postate pe site-ul www.itpftimisoara.eu.

Tot în această perioadă s-au derulat concursurile pentru ocuparea a cinci posturi de ofiţer specialist prin încadrare directă (Financiar, Resurse Umane, Administrativ şi Comunicaţii), rezultatele fiind  postate pe site-ul www.itpftimisoara.eu

Această activitate, care presupune completarea deficitului existent la nivelul P.F.R., se înscrie în obiectivele instituţiei de creştere a capacităţii de acţiune la nivelul structurilor teritoriale şi, implicit, întărirea componenţei operative a Poliţiei de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here