Atenție șoferi! Restricții de circulație în zona de vest a țării

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează șoferii că în perioada următoare se execută mai multe tipuri de lucrări pe DN 76 și pe breteaua de intrare pe Autostrada A1 Deva-Orăștie, motiv pentru care sunt instituite restricții de circulație.

Pentru DN 76 (în proximitatea localităților Șoimuș – Bejan, județul Hunedoara), se desfășoară, în mai multe puncte, lucrări pentru realizarea unor viaducte ale autostrăzii A1 astfel:

Ø   Sectoarele km 0+650 – km 0+690 și km 2+415 – km 2+480 – lucrări la care circulația se desfășoară simultan în ambele sensuri;

Ø   Sectorul km 4+135 – km 4+240 – circulație alternativă pe ½ cale, dirijată cu semafoare.

Pentru execuția lucrărilor de realizare a unui viaduct de pe autostrada A1 sunt instituite restricții și pe breteaua de intrare pe A1 Deva – Orăștie, circulația desfășurându-se simultan în ambele sensuri. Pentru realizarea acceselor în/din șantier s-au instituit restricții pe DN 76 și la pozițiile kilometrice km 3+035 dreapta, km 3+060 stânga, km 3+740 dreapta și km 3+935 dreapta.

Zonele cu restricții sunt semnalizate cu indicatoare cu caracter temporar și cu piloți de circulație. Lucrările se execută numai pe timpul zilei, atâta timp cât permite lumina naturală.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here