amenzi biciclisti

Au curs amenzile pentru bicicliștii din Timișoara. Aproape 200 de amenzi au fost aplicate pentru cei prinși pedalând prin centrul orașului.

Poliţiştii locali au împărţit în ultimele luni peste 600 de amenzi în centrul Timişoarei, în Piaţa Victoriei. Dintre acestea, 200 de sancţiuni au fost în cazul bicicliştilor prinşi pedalând prin centrul oraşului în intervalul în care acest lucru este interzis.

Cele mai multe, 366 au fost aplicate în baza HCL 371/2007 modificată, privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor, pentru aruncarea de deșeuri pe domeniul public, împărțirea de fluturaşi publicitari și lipirea de anunțuri în locuri neautorizate. Şi bicicliştii prinşi tranzitând centrul au fost luaţi la întrebări de agenţii Poliţiei Locale şi nu puţini sunt cei care s-au ales cu amenzi. Din luna mai şi până acum poliţiştii locali au împărţit 191 de sancțiuni la acest capitol.

Mersul pe bicicletă prin Piaţa Victoriei şi pe strada Alba Iulia este interzis timp de 6 luni pe an, din mai până în octombrie inclusiv, între orele 18.00-22.00.

Cei depistaţi pedalând prin aceste zone riscă amenzi între 100 şi 200 de lei conform prevederilor locale.

Articolul precedentZeci de firme percheziționate de DIICOT pentru evaziune fiscală
Articolul următorSute de sancțiuni aplicate și de cersetori depistați de polițiștii locali în Piața Victoriei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.