Au făcut dintr-o clădire focar de infecții

locatie1

Mai mulți oameni ai străzii și-au făcut culcuș într-o clădire dezafectată din Piața Consiliul Europei și au transformat-o în focar de infecții. Asta au depistat polițiștii locali timișoreni, în urma unor verificări.

Este vorba despre o clădire în care a funcționat clubul Al Cubanito. “În urma sesizărilor repetate s-a constatat că aspectele semnalate se confirmă, în locația respectivă, în unele încăperi fiind improvizate locuri de dormit, fiind formată și o rampă clandestină de deșeuri”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

locatie2

Luni seară, la fața locului au fost depistate și două din persoanele care s-au instalat în clădirea dezafectată. Cele două persoane, un bărbat de 31 de ani cu domiciliul în Giarmata – Timiș și o femeie de 38 de ani, din Boghiș – Sălaj, au fost sancționate conform Legii 61/1991 republicată și OUG 97/2005, pentru constituirea unui grup în scopul de a săvârși acțiuni ilicite, contrare ordinii și liniștii publice și nu dețineau documente de identitate valabile.

Marți dimineață, alte două persoane de sex masculin din Hațeg – Hunedoara și Roman – Neamț au fost depistate în locația respectivă fiind de asemenea sancționate. Astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare până la asanarea zonei de astfel elemente de natură să creeze disconfort.

locatie3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here