Au fost prinși în timp ce consumau etnobotanice într-un parc din Timișoara

MARFA CONFISCATA 14 02 2015

Opt tineri au fost prinși de jandarmi în weekend în timp ce consumau nestingheriți etnobotanice într-un parc din centrul Timișoarei. Sâmbătă seara, primii care au avut proasta inspirație de a consuma etnobotanicele în locuri publice au fost patru tineri care fumau pe o bancă din Parcul Civic.

O patrulă de jandarmi care trecea prin zonă a decis să-i legitimeze, după ce li s-a părut ciudat mirosul degajat de țigara pe care unul dintre tineri o ținea în mână. După efectuarea unui control corporal, asupra unuia dintre ei a fost identificat un material vegetal învelit într-o folie de aluminiu, posibil drog.

MARFA CONFISCATA 15 02 2015

Duminică seara, o patrulă de jandarmi aflată în zonă, a identificat un alt grup de patru tineri fumând. Aceștia se aflau într-o stare euforică şi erau incoerenţi în exprimare. Luaţi la întrebări ei au susţinut că au consumat băuturi alcoolice, dar în urma unui control corporal sumar a fost descoperit asupra unuia dintre ei un plic în care erau resturi vegetale, posibil drog.

Potrivit oamenilor legii, tinerii au recunoscut că au fumat din curiozitate o ţigară confecţionată din acele resturi vegetale. Pe numele celor opt tineri, jandarmii au întocmit documente privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.