Se anunță noi șantiere în oraș! Municipalitatea demareză lucrări de infrastructură, asfaltarea primului tronson din Inelul IV de circulație. Acesta are o lungime de peste 12 kilometri și include inclusiv un pasaj peste Calea Ferată și un pod peste Bega.

Vorbim de porțiunea de drum de la strada Constructorilor până la strada Măcin, pe o lungime de aproximativ 1600 metri. Potrivit edilului, în cadrul Inelului IV vor fi realizate o trecere pe sub calea ferată în zona Behela și un pod peste Bega în zona Bobâlna – Ștrandului. Inelul IV de circulație va face înconjurul Timișoarei pe traseul A.E.M – Calea Lipovei – zona Dâmbovița, prin spatele unităţilor industriale.

Acesta va fi finalizat în următorii ani, iar în prezent se lucrează la turnarea stratului de asfalt pe prima porțiune.“Se lucrează la inelul IV, tronsonul Constructorilor-Măcin. S-au executat lucrări de canalizare, o reţea nouă pentru apele pluviale, s-au făcut terasamentele, s-au pus borduri şi s-a aşternut primul strat de asfalt. Lucrările sunt în curs de finalizare pe str. Măcin pe 85 de metri şi pe str. Constructorilor pe 550 de metri până în giraţia de la Albinelor”, explică reprezentanții Primăriei Timișoara.

(Foto: opiniatimisoarei.ro)

Articolul precedentGhidul alegătorului la alegerile parlamentare 2016
Articolul următorUVT, între cele patru universități românești prezente într-un top internațional

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.