Au început taberele și excursiile pentru beneficiarii Fundației “Pentru Voi”

Taberele şi excursiile organizate sunt pentru cei mai mulţi dintre beneficiari singurele vacanţe, singurele oportunități de a ieși din Timișoara și de a se bucura de munte, de a vizita locuri noi în compania colegilor. Din pricina nevoilor speciale ale beneficiarilor cu dizabilități severe, ei sunt însoțiți de pedagogi sociali, de psihologi și de medic.

Prima tabără de dezvoltare personală, în cadrul proiectului „Sunt adult: trăiesc independent!”, co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul contribuţiei elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, se va desfăşura în două serii, în perioadele 11-16 iulie si 18-23 iulie 2016, în Sasca Montana, jud. Caraș Severin, la care participă în jur de 100  de autoreprezentanţi şi personal de specialitate.

Şedinţele de autoreprezentare, discuţiile formale şi informale legate de viaţa independentă, drumeţiile, jocurile, competiţiile artistice şi sportive, serile de dans, focul de tabără şi voia bună sunt toate incluse în program.

Luna august este destinată excursilor.Una dintre destinaţii este Mănăstirea Radna la care vor merge beneficirarii Centrelor „Tacsi” şi „Împreună”, în zilele de 11 august şi 18 august. În 25 august, Castelul Hunedoara va fi vizitat de beneficiarii Centrului „Orizonturi Noi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here