Au luat la „puricat” Piața Iosefin

O acțiune a polițiștilor locali în piața agro-alimentară Iosefin s-a soldat 37 de sancțiuni aplicate, din care una administratorului pieței.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au organizat astăzi o acțiune cu efective mărite în Piața Iosefin, pentru a verifica modul în care se respectă legislația referitoare comercializarea de diverse produse în astfel de zone special amenajate.

În cadrul verificărilor s-au constatat mai multe nereguli, fiind aplicate un număr total de 37 de sancțiuni în valoare totală de 4980 lei, cele mai multe, 26, la HCL 334/2002 pentru lipsa curățeniei, neafișarea prețurilor la produse, neafișarea certificatelor de producător etc și 9 la Legea 145/2014 pentru lipsa etichetei de produs. Totodată, au mai fost aplicate și trei sancțiuni pentru oprire neregulamentară cu autovehiculul și pentru consum de alcool în perimetrul pieței.

De asemenea, administratorul pieței a fost sancționat cu 400 de lei pentru neasigurarea curățeniei la locul de precolectare a deșeurilor din piață. Verificările continuă și în perioada următoare și înb alte pieței din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.