Polițiștii orașului Făget au reținut pentru 24 de ore, 4 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de delapidare. Ei au ajuns direct în arest.

La data de 8 mai, în jurul orei 01:00, polițiștii orașului Făget au fost sesizați de către un angajat al unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că o persoană mascată a pătruns în incinta societății și prin amenințări cu un cuțit a sustras 23.000 de lei.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au efectuat verificări, iar în data de 08.05.2022, în jurul orei 09:00, au stabilit că de fapt nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracțiunea de delapidare, fiind implicați 4 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 37 de ani.

Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că doi tineri, de 23 și 28 de ani, după ce au pierdut 19.000 de lei în cursul zilei de 7 mai, la aparatele electronice de jocuri de noroc, unde era angajat un alt tânăr de 20 de ani, care a fost și cel care le-a dat suma respectivă din încasările societății, au înscenat tâlhărirea acestuia pentru restul de bani din seiful societății și acoperirea sumei datorate.

Astfel, în noaptea de 08.05.2022 în jurul orei 01:00 cei doi tineri, de 23 și 28 de ani, au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea Bunea Mare, județul Timiș, și l-au convins să fie el cel care intră mascat și înarmat cu un cuțit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aștepta cu 23.000 de lei și 50 de euro, scoasă din seif.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, respectiv 14.356 de lei.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspcectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, în vederea documentării întregii activități infracționale a celor 4 bănuiți.

Articolul precedentDin nou sportivii din Ghiroda pe podium la competiţii naţionale şi internaţionale
Articolul următorO copilă de 15 ani a încercat să se sinucidă! A sărit în gol de la etajul 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.