Din nou sportivii din Ghiroda pe podium la competiţii naţionale şi internaţionale

Două secții ale clubului din Ghiroda se întorc acasă cu rezultate grozave, atât la motociclism, cât şi la kempo.

Alexandru Beleiu a luat startul cursei Ducati Cup (Trenčin, Slovacia), duminică, 8 mai, participând la o clasă nouă cu o motocicletă Ducati Panigale 1199s, fiind prima dată când participă la această categorie. Având numărul de concurs 84, acesta a plecat de pe poziția 18 de la start și a trecut linia de finish de pe poziția 2. 34 de participanți din Slovacia, Cehia, Elveția, Germania și România au luat startul la această competiție. Este doar unul dintre primii pași importanți în Campionatul European de Motociclism al acestui făcurt de bănăţeanul care îşi doreşte un nou titlu.

Sportivii Secției de Kempo din cadrul clubului au participat sâmbătă, 7 mai, la Cupa DFS Tellur ce s-a desfășurat la București, fiind înscriși aproximativ 650 de sportivi din toată țara, iar meciurile s-au desfășurat in sistem piramidal cu 6-8 sportivi pe categorie.
Sportivii noștri au obținut următoarele rezultate:
• David Epure locul 1
• Petrică Raul locul 1
• Lancea Michelle locul 2
• Aenoaei Bogdan locul 3
• Ianecska Albert locul 2
• Gherheș Ariana locul 5

„Îi felicităm pe toți sportivii noștri care ne fac din ce în ce mai mândri și bucuroși de rezultatele cu care se întorc de la competițiile naționale și internaționale la care participă, aducând cinste sportul românesc și clubul nostru!”, a fost mesajul clubului bănăţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here