Au prădat o casă din comuna cărășană Marga. Prejudiciul, 15.000 lei

Trei tineri din Caraș Severin au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au spart o casă în comuna Marga. Aceștia, cu vârste între 17 si 20 de ani, din Obreja, Turnu Ruieni și Glimboca, au intrat într-o casă având informații că proprietarul este plecat.

De aici au furat două televizoare, două telefoane mobile și suma de 500 de euro. Unul dintre vecini a anunțat furtul la 112, astfel că infractorii au fost blocați în trafic, pe raza localității Oțelu Roșu. Totul s-a petrecut duminică. “Cei în cauză s-au deplasat la o locuință de pe raza localitații Marga și, profitănd de faptul că nu se afla nicio persoană la domiciliu, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în interior de unde au sustras două televizoare, două telefoane mobile și suma de 500 de euro. După comiterea faptei, aceștia s-au deplasat cu o autoutilitară înspre Caransebeș, polițiștii oprindu-i în trafic, pe raza localității Oțelu-Roșu. Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, au fost recuperate și predate părții vătămate”, informează Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al I.P.J. Caraș-Severin.

Celor trei li s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de furt calificat, iar autoutilitara folosită la transportul bunurilor sustrase a fost indisponibilizată. Judecătorii au hotărât ca unul dintre tineri, Todor Oprea Florin, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ceilalți doi hoți, minori, au fost plasați în arest la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here