handbal-timisoara

handbal-timisoara

Se pare ca Poli a intrat in sfarsit pe o panta ascedenta, la acest lucru contribuind si noul antrenor Pero Milosevic. Daca sub domnia lui Constantin Stefam, echipa se pierdea pe final, de unde au venit si multe infrangeri, acum alb-violetii dau dovada de mai multa tarie de caracter. Poli a invins clar Steaua, chiar la Bucuresti, 32-24, dupa un meci pe care l-au condus de la incept si pana la sfarsit.

Cu un pivot Irimescu aflat in zi de gratie, ca in tinerete, cu Fenici excelent mai ales in repriza a doua si cu tunarul Grigoras, imperial, banateanii au obtinut o victorie mare, a doua la rand dupa ce runda trecuta invingeau si Tg. Jiu, si s-au apropiat de locul 8. Insa pana acolo mai este cale lunga, deoarece mai sunt 5 puncte de recuperat, in 5 runde. Prima sansa este in weekend, cand HC Poli va intalni pe teren propriu multipla campioana HCM Constanta. Va fi greu, cu siguranta, dar nu imposibil.

Marcatorii Politehnicii in meciul cu Steaua: Irimescu – 11 goluri, Grigoras 6, Timofte 5, Fenici 4, Kaftin 3, Halca 2, Santeiu 1.

Articolul precedentAcțiune de colectare deșeuri electrice și electronice în Dumbrăvița
Articolul următorFără apă caldă și căldură în Calea Aradului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.