Au vrut să ascundă plicurile cu etnobotanice sub ușa unui garaj

 

Au vrut să ascundă plicurile cu etnobotanice sub ușa unui garaj. Ghinion, au fost imediat prinși de oamenii legii.

Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, pe Calea Bogdăneștilor, trei persoane care aveau asupra lor substanțe interzise din categoria etnobotanicelor.

Oamenii legii i-au observat pe cei trei având un comportament suspect, unul dintre tineri încercând să fugă la vederea patrulei de polițiști locali după ce a ieșit din curtea unui imobil de pe Calea Bogdăneștilor și s-a îndreptat în grabă spre tramvaiul 5.

Mai mult, cel în cauză a încercat să ascundă două plicuri conținând fragmente vegetale sub ușa unui garaj din zonă.

S-a trecut la legitimarea celor trei tineri, în vârstă de 16 ani, cu domiciliul în Iecea Mare, de 20 ani, din Checea, și 23 de ani, din Cenei. De altfel, ultimul dintre ei este cel care a încercat să ascundă plicurile cu substanțe interzise, afirmând că le-a cumpărat cu scopul de a le consuma împreună cu ceilalți doi. Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4.

Reamintim că sâmbătă alți trei tineri au fost depistați de polițiștii locali în apropiere, mai exact pe str. Războieni, având asupra lor substanțe interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.