Încep lucrările de reabilitare a străzii Versului

Veste bună! Încep lucrările de reabilitare a străzii Versului, dar și în zona Braytim! Strada Edgar Quinet din Timișoara va intra în curând în șantier. Aceasta este o stradă pe care nu există nici asfalt, nici canalizare. De mai mulți ani cetățenii au primit promisiuni și încă așteaptă să fie asfaltată, deși locuiesc într-un cartier de vile.

Prima licitație a fost câștigată de o firmă care atunci când trebuia să înceapă lucrările a dat faliment. Acum, municipalitatea a demarat procedurile pentru o altă licitație, astfel că firma câștigătoare este SC. Super Construct.

Potrivit edilului, in prima etapa, pe strada Versului vor incepe amenajarile intre blocuri. “Vom începe lucrările pe strada Versului, în sfârșit. Avem două străzi, Versului și Edgar Quinet, unde a fost greu să ajungem să facem lucrările încât te întrebi ce blestem a fost asupra zonei respective. La Edgar Quinet facem o nouă licitație, e singura soluție, am cerut să demareze o nouă procedură. Pe strada Versului rețeaua de gaz e altfel realizată față de cum se știa, mutarea nu o poate face primăria, o face E-On Gaz. Se vor face amenajări după modelul străzii Uranus”, a spus primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here