Au vrut să fure o maşină ca în filme! Cum s-a încheiat aventura unor tineri?

Trei tineri din Lupeni, judeţul Hunedoara, sunt cercetaţi acum de poliţişti, fiind bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei trei tineri în vârstă de 15, 17 şi 22 de ani, cu privire la care au stabilit că sunt prezumtivii autori ai unor infracţiuni de furt calificat.

Mai exact, în noaptea de 15 spre 16 aprilie, doi dintre tineri au intrat, prin forțarea ușii de acces, în mansarda unui garaj situat pe strada Tineretului, de unde au furat un televizor LCD, un monitor de calculator, un sistem audio și o chitară acustică, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a prejudiciului.

De asemenea, în noaptea de 06 spre 07 aprilie, doi dintre cei vizaţi de anchetă, cu ajutorul unei șurubelnițe, au deschis o maşină parcată pe strada Gheorghe Șincai, din Lupeni, au încercat să o pornească, spărgând bordul și încercând să lege firele contactului „pe direct”, însă, nu au reușit acest lucru, astfel că au împins mașina, pentru a porni motorul. Tinerii s-au dat bătuţi într-un final şi au abandonat autoturismul pe strada Bucura, fără a fura ceva din interior. Maşina a fost recuperată de poliţişti.

În urma probelor administrate, faţă de tânărul de 22 de ani s-a luat măsura reținerii pe 24 ore, acesta urmând a fi prezenta magistraților în cursul acestei zile, în vederea luării măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here